Verzend- en Retourbeleid

Verzend- en Retourbeleid

VERZENDING

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verwerkt nadat je hebt betaald. We pakken je bestelling altijd mooi in. Al onze pakketjes worden verzonden met PostNL. De verzendkosten in Nederland zijn €5,95, een brievenbuspakket €3,95 en €1,95 voor een klein pakketje met sieraden. Bij een bestelling van €75,- of meer betaal je geen verzendkosten. Vanaf €50,- ontvang je altijd een Track & Trace code in je mailbox. Ook bij een brievenbuspakketje of een groter pakket ontvang je een Track & Trace code. Met deze Track & Trace code van PostNL kun je online je bestelling volgen. Verzendkosten naar België en Duitsland zijn €7,50 Voor België en Duitsland is de verzending gratis vanaf €75,-.

Wij verzenden kleinere pakketjes met sieraden met brievenbuspost van PostNL. Nadat je de verzendbevestiging via de mail hebt ontvangen, wordt je bestelling meestal binnen 1-2 werkdagen bezorgd door PostNL. Soms kan dit wat langer duren i.v.m. sorteren of drukke periodes. 

Bij normale frankering via brievenbuspost is Style by Tara niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte pakketjes bij PostNL.

RETOURNEREN

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Of is er een andere reden waarom je het product wilt retourneren? Geen probleem!

LET OP: De artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en inclusief labels/verpakkingen teruggezonden te worden. Oorbellen mogen niet worden geretourneerd in verband met hygiëne. 

Stap 1: Melden retour

Je meld binnen 30 dagen na ontvangst door een e-mail te sturen naar info@style-bytara.nl met jouw gegevens, het ordernummer, reden van retour en het artikel of artikelen dat je wilt retourneren. 

Stap 2: Retour sturen

Na aanmelding van de retour kun je de bestelling retourneren door het item op te sturen. Wij sturen via de mail een verzendlabel die je op het pakket kunt plakken. Deze kun je dan naar een PostNL punt brengen. De kosten van retourzending zijn voor de afzender. Als je een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden wij de retourkosten die je hebt moeten maken.

Adres:

  • Bedrijfsnaam: Style by Tara
  • Vestigingsadres: Gentiaan 24, 8316NZ Marknesse

Mocht je een artikel willen omruilen voor een andere maat, dan kun je dit vermelden in je mail naar ons.

Stap 4: Terugbetaling

Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Dit duurt maximaal 10 werkdagen. De verzendkosten van de heenzending worden alleen teruggestort als de hele bestelling retour wordt gestuurd.